At låne penge online er hurtigt og nemt

23 januar 2022 Lotte Hindsberg

editorial

Internettet har gjort det nemt og hurtigt at låne penge. De seneste par år er udbuddet af online banker steget og nogle gange kan det være svært at danne sig et overblik over de forskellige muligheder. Skal du låne penge kan du med fordel benytte dig af en af de mange sammenligningssider der findes på nettet. De er gratis og tjener deres penge blandt andet ved reklameindtægter.

På sammenligningssiderne får du hvis du indtaster ganske få oplysninger tre banker du kan ansøge om et lån. Det tager kun få minutter at sende en ansøgning, så det er tid der er givet godt ud, hvis du ikke ønsker at betale for meget for dit lån. Det er lån du nemt kan sammenligne og vurdere. Finder du ikke det rigtige kan du vælge at søge videre. 

lån

Hvilke krav stiller en online bank?

En online bank stiller som udgangspunkt ganske få krav til dig som låner. Der er intet krav om at du skal stille med sikkerhed eller fortælle hvad du skal bruge pengene til. De anbefaler dog at du bruger dem som planlagt. Skal du låne et større beløb kan du forvente at de beder dig om at vise en lønseddel, så de kan se at du tjener penge.

Rent praktisk skal du derudover være i besiddelse af en aktiv mailadresse, så det er muligt for banken at sende dig et lånetilbud. Du skal også have et NemID eller MitID som du skal bruge til at underskrive det valgte lån. Det er også et krav for at kunne låne, at du skal have en dansk folkeregisteradresse og så skal du være mindst 18 år. Mange banker ser gerne at du er ældre. 

Nogle banker men ikke alle kræver også at du ikke står i RKI som dårlig betaler. Hvis du stadig ansøger skal du forvente at der vil blive stillet langt større krav til dig.

Flere Nyheder

05 januar 2024

Bøger om 2