Få flotte og strålende trægulve med en grundig gulvslibning

05 april 2021 Astrid Pedersen

Er du glad for dine flotte, massive trægulv i din bolig, men ked af at de med tiden er gået hen og blevet slidte, splintrede og snuskede i overfladen. Så har du måske fra tid til anden overveje at skifte gulvene ud, og måske endda erstatte dem med noget som er nemmere at vedligeholde.

Mange bolig ejere vælger at skrotte de gamle trægulve til fordel for mere rengøringsvenlige og slidstærke modeller, for eksempel de populære klik parket gulve i syntetisk laminat. Disse kan da også godt ved første øjekast ligne trægulve til forveksling. Men et sådant gulv får aldrig den samme fornemmelse som et ægte trægulv.

Træværk er et levende og organisk materiale, og udgør et helt ideelt materiale til gulv belægning idet det både føles og synes behageligt, varmt og hyggeligt. Derfor bør du værne om dine trægulve og sørge for at de bliver plejet efter forskrifterne. Og skulle skaden være sket er hjælpen aldrig længere væk end din lokale gulvmand.

Få dit flotte gulv igen med en gulvafslibning

En gulvmand kan nemlig udføre den form for gulvservice som kaldes gulvafslibning – en behandling som efterlader gulvets overflade smuk, ensartet, og flere toner lysere.

Ved en gulvafslibning fjernes på skånsom vis den øverste del af gulvets overflade. Der er sjældent tale om mere end højst et par millimeter. Men da det som oftest er her de mange pletter, skjolder, småskrammer og slidspor sidder indlejret er det fuldt tilstrækkeligt for at opnå et godt resultat.

Dit trægulv vil faktisk kunne komme til at stå som nyt igen. Og så er en gulvafslibning en væsentligt billigere løsning end en total udskiftning af trægulvet.

Lad Gulvkanonen ApS hjælp med en gulvslibning

De dygtige gulvmænd fra Gulvkanonen ApS står klar til at hjælpe dig med en professionelt udført gulvslibning uanset hvor i landet du er bosat. Bestil et godt tilbud på gulvslibning via hjemmesiden https://gulvkanonen.dk/ 

Flere Nyheder

05 januar 2024

Bøger om 2