Når det er tiden til at opgive fiskeri

27 januar 2020 anders_lundtang_hansen

Vi mener ikke, hvornår du skal holde for dagen med at fiske, vi er faktisk mere ude i et meget alvorligt emne om, at du måske skal droppe det med at vade ud i søer, åer og ved strandkanten for at fange fisk.

Godt nok kan det være en hyggelig aktivitet, og det er godt at komme ud, om man så er alene eller sammen med andre, og man lærer naturen at kende, de forskellige fiskearter, og man er tidligt ude.

Men hånden på hjertet: synes du selv, at du fanger noget?

Måske er det ikke derfor, at du kan lide at fiske, og det er selvfølgelig godt, at du har en lidt mere bevægelig hobby, hvor du måske rører dig lidt mere, end du gør på dit kontorarbejde, eller hvis du arbejder fysisk hårdt med kroppen, at du netop optager dig med noget, der ikke kræver så meget.

Men måske har det taget overhånd med, hvor meget du egentlig er ude at fiske kontra, hvor meget tid du hellere burde bruge derhjemme få at fikse ting eller bare på at være sammen med familien, når du endelig har fri.

Kan det tænkes, at du bruger fiskeriet som en undskyldning for at komme væk hjemmefra? Hvad løber du fra?

Eller måske du netop for mange penge på udstyr til at fiske med, at det bliver en omkostelig affære, specielt når du ikke fanger så meget; og du sætter dig heller ikke ind i, hvordan man reelt fisker godt nok, du har en idé om, at du er ekspert med det samme, og så skal resten nok komme via held.

Måske skal du til at tage på nogle organiserede fisketure, hvor du kan lave noget sammen med familien, som ikke foregår derhjemme.

Det kan du gøre hos http://fishing.dk/ og samtidig blive meget klogere på det at fiske.

Flere Nyheder

05 januar 2024

Bøger om 2